Ervaar bordspelgenot met RAYMAN The Board Game

-

Rayman-fans, opgelet! Er komt een officieel bordspel uit en het bevat precies wat de Rayman-serie zo bijzonder maakt. Check hier de trailer!

Het is tijd om een legende te worden in de Glade of Dreams! Bordspelontwikkelaar Flyos gaat de samenwerking aan met Ubisoft om Rayman terug de relevantie in te werken. In RAYMAN The Board Game is het doel simpel: race naar de finish. Echter, dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Om te beginnen kies je je held. Van Murphy tot Globox - the gang is all here. Daarna maak je gebruik van actiekaarten om in beweging te komen. Je kan klimmen, klauteren, sprinten en nog veel meer. Het is de bedoeling dat je obstakels ontwijkt en je oppontenten dwarszit. Iedereen die Rayman Origins of Rayman Legends gespeeld heeft, weet dat je co-op partner een smack verkopen onderdeel is van de ervaring. RAYMAN The Board Game biedt meerdere borden en gamemodi. Zelfs eindbazen maken een opkomst.

Op 17 september start de campagne via Kickstarter.

Bron: Flyos
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rayman Legends

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

29 augustus 2013

Reviewscore:

Platforms:

PC
X360
PS3
Wii U
PSV
PS4
XONE
NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord