Rayman Legends

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 29 augustus 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U , PlayStation Vita , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Ubisoft geeft maand lang gratis games weg

Verplicht thuis moeten zitten vanwege de coronacrisis lijkt nu ineens niet meer zo slecht te zijn. Ubisoft geeft namelijk een maand lang gratis games weg.

De laatste tijd moeten er veel mensen verplicht thuis blijven zitten en dat is ook de entertainmentindustrie opgevallen. Veel verschillende gamestudio's doen namelijk mee aan het wereldwijde Play Apart Together-initiatief dat in het leven is geroepen om mensen die thuis moeten zitten, van wat digitaal vermaak te kunnen voorzien. Een van deze studio's is Ubisoft. Ubisoft geeft gedurende de maand april namelijk verschillende games gratis weg, te beginnen met Rayman Legends. De platformer uit 2013 is nu gratis te verkrijgen via de website van Ubisoft en mag je voor altijd houden.

onbekend

Rayman Legends is vanaf nu tot en met 3 april gratis te verkrijgen via Ubisoft.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?