Ervaar de definitieve versie van DOOM + DOOM II

-

Tijdens QuakeCon 2024 werden de DOOM-fans verrast met wederom een definitieve versie van de eerste twee DOOM-games. Check hier de nieuwe functies!

DOOM + DOOM II is een gecombineerde release van de twee klassiekers. Mocht je de game al bezitten, dan heb je geluk - dan is alle onderstaande content gratis voor je. DOOM + DOOM II kent online multiplayer tot en met 16 spelers. Cross-play hoort hierbij, zodat je bijna geen excuus meer hebt om niet samen DOOM te spelen. Daarnaast is er support voor de singleplayer-fanaten onder ons, want community-mods worden officieel ondersteund in DOOM + DOOM II. De community hoeft echter niet al het werk te doen, want id Software, Nightdive Studios en Machinegames hebben een nieuwe campaign ontwikkeld, genaamd Legacy of Rust. Daarnaast kunnen spelers genieten van een moderne IDKFA soundtrack, gecomponeerd door Andrew Hulshult. Ben jij klaar om weer flink te rippen en tearen?

DOOM + DOOM II is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Bethesda
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DOOM Classic

Ontwikkelaar:

id Software

Uitgever:

Bethesda Softworks

Release:

10 december 1993

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
SNES
X360
PS4
XONE
Mob
NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord