Street Fighter V

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 16 februari 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

eSports: Capcom Cup VIII gaat niet door

Capcom heeft via een Tweet laten weten dat Capcom Cup 2021 helemaal niet doorgaat. Het was de bedoeling dat de Capcom Cup 2021 alsnog gehouden zou gaan worden in 2022.

Vorig jaar werd er besloten om de Capcom van 2021 te verplaatsen naar februari 2022. Omdat ook het wereldkampioenschap van de Street Fighter League werd geannuleerd was het de bedoeling om deze alsnog te houden tijdens de Capcom. In het bericht is te lezen dat het wereldkampioenschap helemaal wordt geschrapt, maar dat ze bezig zijn met een online versie van de Capcom Cup VIII om het seizoen toch nog op een speciale manier te eindigen. Spelers die zich hier al voor hebben geplaatst krijgen dus alsnog de kans om hun talenten te laten zien.

Het is nog niet bekend wanneer de Capcom Cup online van start gaat.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?