Video: Oro schittert in nieuwe DLC-trailer Street Fighter V

Geplaatst:
Aangepast: 10 augustus 2021 14:41

Capcom heeft voor het vijfde seizoen van Street Fighter V een nieuw DLC-personage geïntroduceerd middels een video. Het gaat om de 140-jarige kluizenaar Oro met zijn schildpad.

Het vijfde seizoen van Street Fighter V draait inmiddels op volle toeren. Als onderdeel van de Season 5 Premium Pass en Character Pass kan vanaf 16 augustus weer een nieuw personage worden gedownload. Het gaat deze keer om Oro. Oro is een Japanse oude kluizenaar op blote voeten met dun zwart haar, een gouden huid, karmozijnrode ogen die lichtblauw kleuren tijdens de strijd. De beste man verscheen voor het eerst in Street Fighter 3. Oro is te zien in onderstaande video.

De geruchten gaan de wandelgangen rond dat Street Fighter VI volop in ontwikkeling is. Desondanks blijven ze updates en personages uitbrengen voor Street Fighter V.

De game verscheen 16 februari 2016 en kreeg van Rudy drie uit vijf sterren toebedeeld in zijn review. Street Fighter V was zijn grote teleurstelling van 2016. De ontwikkelaars hebben zeker niet stilgezeten en er nog iets van gemaakt en dat moet ik ze nageven.

Bron: YouTube Capcom
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Street Fighter V

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasedatum

16 februari 2016

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord