Street Fighter V

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 16 februari 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Video: Oro schittert in nieuwe DLC-trailer Street Fighter V

Capcom heeft voor het vijfde seizoen van Street Fighter V een nieuw DLC-personage geïntroduceerd middels een video. Het gaat om de 140-jarige kluizenaar Oro met zijn schildpad.

Het vijfde seizoen van Street Fighter V draait inmiddels op volle toeren. Als onderdeel van de Season 5 Premium Pass en Character Pass kan vanaf 16 augustus weer een nieuw personage worden gedownload. Het gaat deze keer om Oro. Oro is een Japanse oude kluizenaar op blote voeten met dun zwart haar, een gouden huid, karmozijnrode ogen die lichtblauw kleuren tijdens de strijd. De beste man verscheen voor het eerst in Street Fighter 3. Oro is te zien in onderstaande video.

De geruchten gaan de wandelgangen rond dat Street Fighter VI volop in ontwikkeling is. Desondanks blijven ze updates en personages uitbrengen voor Street Fighter V.

De game verscheen 16 februari 2016 en kreeg van Rudy drie uit vijf sterren toebedeeld in zijn review. Street Fighter V was zijn grote teleurstelling van 2016. De ontwikkelaars hebben zeker niet stilgezeten en er nog iets van gemaakt en dat moet ik ze nageven.

BRON YouTube Capcom

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?