Battlefield: Bad Company

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 27 juni 2008
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Extra's voor Battlefield: Bad Company

Een paar weken geleden werd er nieuwe maps en een nieuwe modus online gegooid voor Battlefield: Bad Company. DICE heeft vandaag laten weten dat ze weer bezig zijn met nieuwe content.

Zo zal hun game binnenkort Trophies krijgen voor de PlayStation 3-versie. Daarnaast zullen er ook verschillende bugfixes komen. Ook zullen de speciale wapens te verkrijgen zijn voor iedereen. Je kon deze extra wapens krijgen door de demo te spelen, je aan te melden voor de nieuwsbrief en door de speciale versie van de game te kopen. Binnenkort zijn die wapens voor iedereen beschikbaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?