Battlefield: Bad Company

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 27 juni 2008
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Gratis map pack voor Battlefield: Bad Company

EA en DICE hebben aangekondigd dat de game Battlefield: Bad Company-spelers deze maand kunnen rekenen op vier gratis te downloaden maps. Twee maps zijn speciaal voor het gametype Gold Rush, de andere twee zijn voor de Conquest mode van het spel.

Ook zal er deze maand nog een patch voor de game verschijnen, die enkele bugs zal verhelpen. Verder is over deze patch nog niets bekend. Maar we hebben dus weer iets om ons op te verheugen, want eind deze maand zullen zowel Xbox 360 als PlayStation 3 bezitters los kunnen gaan met hun nieuwe gratis maps!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?