F1 24 Challenge Career modus draait om Max Verstappen

-

In F1 24 kun je de helm van Max Verstappen verdienen in de Challenge Career modus. In deze modus moet je een aantal speciale uitdagingen doorlopen.

In de nieuwe F1 24 Challenge Career modus racen spelers in drie episodes die zijn gebaseerd op de huidige wereldkampioen van de Formule 1. Fans kunnen racen op de favoriete circuits van de Nederlandse courier in de razendsnelle auto van Red Bull Racing. De game modus brengt unieke uitdagingen en evenementen naar de game en biedt een nieuwe soort gameplay in episodes. Iedere episode is echt samen met Max Verstappen ontwikkeld, dus je kunt er zeker van zijn dat je de racewereld door zijn ogen kunt bekijken in de Challenge Career modus. De twee favoriete circuits van de coureur staan in de spotlight en door ze dagelijks te voltooien kun je speciale beloningen vrijspelen. Later komt er meer Challenge Career-content naar de game, ontwikkeld samen met bekende coureurs, creators en andere personen uit de Formule 1.

F1 24 staat op de planning voor 31 mei uit en als je de game vooruitbestelt kun je hem al op 28 mei spelen.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 24

Ontwikkelaar:

Codemasters

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

31 mei 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord