Fall Guys

  • Ontwikkelaar Mediatonic
  • Eerste releasedatum 4 augustus 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Xbox Series
  • Genre Party , Battle Royale
  • Gameliner score

Fall Guys bereikt 50 miljoen spelers in 2 weken

Free-To-Play gaan heeft Fall Guys ontzettend veel goed gedaan. Fall Guys bereikte namelijk vijftig miljoen spelers in twee weken tijd.

Het gaat goed met Fall Guys. Ontwikkelaar Mediatonic besloot zo'n twee weken geleden dat Fall Guys een free-to-play-game moest worden. Deze beslissing heeft ze absoluut geen windeieren gelegd. Nog nooit eerder had de Battle Royale partygame zoveel spelers als nu. Daar waar Fall Guys binnen 48 uur de twintig miljoen spelers aantikte, is dat spelersaantal alleen nog maar opgelopen. Mediatonic liet namelijk via Twitter weten dat het spelersaantal in twee weken tijd namelijk is uitgegroeid naar wel vijftig miljoen spelers. Free-to-play gaan heeft dus veel goeds gedaan voor Fall Guys.

Fall Guys is momenteel gratis te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Mediatonic

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?