Partyplezier in handformaat met Fall Guys Mobile

-

De immens populaire battle royale partygame Fall Guys gaat een nieuw platform onveilig maken. Check hier de lanceringstrailer van Fall Guys Mobile!

Sinds de release van Fall Guys Season 1 Free For All kent de titel van Mediatonic ongekende spelersaantallen. Zo bereikte Fall Guys meer dan 50 miljoen spelers. Uiteraard is na verloop van tijd de populariteit een beetje weggezakt, maar daar kan zomaar verandering in komen. Fall Guys maakt zich namelijk klaar om de mobiele markt de betreden. Via Fall Guys Mobile kunnen spelers op hun eigen telefoon genieten van de chaotische gameplay. De mobiele versie is wereldwijd te downloaden via de Android-versie van de Epic Games Store. In de landen binnen de Europese Unie kunnen iOS-gebruikers ook aan de haal met Fall Guys Mobile. Verrassend genoeg kent de mobiele versie van Fall Guys cross-play met de pc- en console-versie. Spelers die Fall Guys Mobile uitproberen krijgen een aantal extra beloningen cadeau, zoals het Holobean Costume.

Update: Daarnaast is een gameplaytrailer vrijgegeven, zodat je een beter idee krijgt, hoe de game speelt op mobiel. Enjoy!

Fall Guys is nu gratis beschikbaar voor vrijwel elk modern platform.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Ontwikkelaar:

Mediatonic

Uitgever:

Epic Games

Release:

4 augustus 2020

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
Mob
NSW
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord