Heldenspectakel onderweg naar Fall Guys

Geplaatst: 17 juni 2024 21:35
Aangepast: 17 juni 2024 22:00
-

Een gloednieuwe trailer is onthuld voor de aankomende Marvel toevoegingen aan Fall Guys: Avengers Assemble. Deze zomer krijgt de populaire game een Marvel-makeover die spelers en fans van het superhelden-genre zeker zullen waarderen.

De geliefde game introduceert een Marvel-thema met nieuwe kostuums, emotes en vieringen in de Blunderdome. Spelers kunnen zich verheugen op Thor en Jane Foster, die beschikbaar zullen zijn in de game store vanaf 18 juni. Daarnaast kunnen spelers Hulk en World Breaker Hulk oppikken vanaf 27 juni. Perfect getimed voor de Amerikaanse onafhankelijkheidsdag, zullen Captain America en Sam Wilson beschikbaar zijn vanaf 4 juli. Bekijk hieronder de trailer:

Fall Guys: Ultimate Knockout is beschikbaar op PlayStation, Xbox, Nintendo Switch en PC.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Ontwikkelaar:

Mediatonic

Uitgever:

Epic Games

Release:

4 augustus 2020

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord