Fall Guys komt ook naar de Xbox-consoles

Geplaatst:

Falls Guys komt ook naar de Xbox-consoles. Naast de release op de Nintendo Switch mag de partygame zich gaan opmaken voor een debuut op de console van Microsoft.

Fall Guys werd tijdens de Nintendo Direct aangekondigd voor de Nintendo Switch, maar dat is niet het enige nieuwe platform waar de Battle Royale-game op gaat debuteren. Eerder was er al een gerucht gaande dat Fall Guys naar Xbox Game Pass zou komen, maar dat is uiteindelijk ontkracht door Devolver Digital. In een korte video die gedeeld werd via Twitter zien we dat Fall Guys naar de Xbox-consoles komt in de zomer van dit jaar. Mediatonic geeft aan dat ze erg blij zijn hun nieuwe publiek te kunnen verwelkomen en dat ze nog wat spannende updates in de pijplijn hebben zitten.

Fall Guys is nu beschikbaar voor de pc en PlayStation 4. De partygame verschijnt deze zomer voor de Nintendo Switch en Xbox-consoles.

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord