Fallout-serie krijgt een tweede seizoen

Geplaatst:

De Fallout-serie van Amazon Prime blijkt een groot succes te zijn. De producenten lieten onlangs al weten dat er een tweede seizoen op de planning staat.

Het lijkt gelukkig de goede kant op te gaan met series die gebaseerd zijn op games. In het verleden was het vaak niet zo'n succes en ook de recentere serie Resident Evil viel nogal tegen. Inmiddels zijn er ook genoeg voorbeelden van hoe het wel moet, zoals The Last of Us, The Witcher en nu ook de Fallout-serie van Amazon Prime. De makers van de serie kondigde vandaag aan dat een tweede seizoen zeker op de planning staat. Over dat tweede seizoen is verder nog niets bekend, de producent deelde alleen een afbeelding van drie van de hoofdpersonages. Heb je de serie nog niet gezien? Als we de review van de Fallout-serie van Rudy mogen geloven, is het zeker de moeite waard!

Fallout is sinds 10 april te bekijken via Amazon Prime.

Bron: Twitter Fallout

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord