Far Cry 4

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 18 november 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Far Cry 4 - The Complete Edition aangekondigd

Er is een Far Cry 4 - The Complete Edition aangekondigd door Amazon Duitsland. Of dit bewust is gegaan of een foute is zullen we voor het gemak maar even buiten beschouwing laten. De Far Cry 4 - The Complete Edition zal bestaan uit de normale game en bijbehorende 'Season Pass'.

De 'Season Pass' geeft je toegang tot vijf aparte stukken DLC, te weten:
- The Syringe: Hier moet je een bijzonder recept vinden voordat Pagan Min's manschappen dat doen en dit recept tegen de rebellen zal gebruiken.
- Escape from Durgesh Prison: Zonder ook maar iets te hebben als bescherming, moet je een aantal uitdagingen doen om zo bij een eindpunt te komen.
- The Hurk Deluxe Pack: Hierin zitten vijf missies en een arsenaal aan nieuwe wapens, waaronder 'The Impaler', Hurk's harpoen wapen.
- Overrun: In deze DLC moet je kiezen om als 'Rakshasa' of 'Golden Path' de strijd aan te gaan om zo zones te bezetten van je vijanden.
- Valley of the Yetis: Na een crash in de Himalaya's, moet je een nieuw bevroren landschap en het geheim van een mysterieuze cult ontdekken.

Far Cry 4 - The Complete Edition zal op 19 juni voor de pc en PlayStation 4 gaan verschijnen. Of een Xbox One-versie eraan zit te komen was op het moment van schrijven nog niet duidelijk. Maar zodra wij daar meer over weten, dan kan je dat natuurlijk lezen op Gameliner.

BRON VG247

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?