Far Cry 4

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 18 november 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Screenshots: Eerste Far Cry 4 - Valley of the Yetis screenshots

Naast een gameplaytrailer van Far Cry 4 - Valley of the Yetis die gisteren verscheen heeft Ubisoft ook enkele screenshots vrijgegeven van nieuwe Far Cry 4-dlc. Je kunt deze eerste screenshots hieronder bekijken.

In Valley of the Yetis kom je een groep gewelddadige sekteleden tegen die je regelmatig zullen aanvallen met een arsenaal aan wapens en voertuigen. Je probeert het geheim van de vijand te ontfutselen dat midden in het hart van de vallei ligt, tijdens je zoektocht naar het geheim sta je in oog met de verschrikkelijke sneeuwman, oftewel een yeti.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?