FIFA 11 belooft nieuw beleid tegen quitters

Geplaatst: 10 juni 2010 12:06
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Online een potje voetbal spelen in bijvoorbeeld FIFA 10 is op z'n tijd best leuk. Het enige probleem is dat je vaak te maken hebt met quitters, mensen die zover achterstaan dat ze het maar opgeven en de stekker uit de console trekken. Goed voor hun stats, aangezien ze er geen verliespartij bijgeschreven krijgen (de servers zien het simpelweg als een verbroken verbinding), maar jij hebt dan natuurlijk een winstpartij minder.

De ontwikkelaars van EA Sports, die momenteel werken aan FIFA 11, gaan proberen om dit euvel te verhelpen. Zo is er al nagedacht over een wat nettere manier om een partijtje te stoppen. Degene die (ver) achter staat, kan dan aanvragen om de wedstrijd te stoppen, natuurlijk in het voordeel van degene die op dat moment voorstaat. Op die manier sluit je de partij wat netter af. En het is, niet te vergeten, natuurlijk een stuk beter voor je console. Een uitgerukte stekker is namelijk ook niet de beste manier om je spelcomputer te onderhouden.

One of the things we've been toying with the idea of is a gentlemanly defeat where you can request to quit. Where if you're 5-0 down you can say, 'Look this is no fun, can I please leave?' And the other person can say yes or no.
The other one we've been toying with is, if they quit then the AI takes over and you play out against the CPU.
But it is incredibly frustrating. I guess take a certain amount of cheer from it that you've played so well that the other person is infuriated to the point of quitting. I think it comes with the territory of football games.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 11

Ontwikkelaar:

EA Canada

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

8 oktober 2010

Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii, Mobile

Lees meer