Figment 2: Creed Valley

  • Ontwikkelaar Bedtime Digital Games
  • Eerste releasedatum 9 maart 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Muziek , Puzzel , Indie
  • Gameliner score -

Figment 2: Creed Valley krijgt Nintendo Switch-release

Figment 2: Creed Valley, het vervolg op de avonturengame Figment, krijgt ook een Nintendo Switch-release. Dat werd aangekondigd tijdens de Indie World-presentatie die onlangs plaatsvond.

Figment 2: Creed Valley is een direct vervolg op de in 2017 verschenen game. Net als in zijn voorganger speelt Figment 2 zich af in de diepste gedachten van iemand. Tijdens je avontuur kom je de nodige unieke personages tegen en verken je verschillende gebieden. De volledige trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Figment 2: Creed Valley moet begin 2022 uitkomen op de pc. Een exacte releasedatum voor de pc-release en wanneer het op de Nintendo Switch uitkomt is nog niet bekend.

BRON Nintendo

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?