Figment 2: Creed Valley

  • Ontwikkelaar Bedtime Digital Games
  • Eerste releasedatum 9 maart 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Muziek , Puzzel , Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Figment 2: Creed Valley verschijnt in februari

Als je hebt genoten van Figment en niet langer meer wil wachten op Figment 2: Creed Valley dan is er goed nieuws. De ontwikkelaars hebben via een nieuwe trailer de releasemaand onthuld.

Het was bekend dat Figment 2: Creed Valley naar de Nintendo Switch komt, maar de datum bleef een mysterie. Die datum is momenteel nog steeds niet bekend, maar wel de maand. In februari 2023 moet de game gaan verschijnen en mogen we duiken in de diepste gedachtes van een persoon. Aan de trailer is wel te merken dat het gaat om bizarre taferelen en landschappen. Om het allemaal wat erger, of beter, te maken moet je switchen tussen de open-minded en close-minded mindset om verder te komen. Het landschap blijft veranderen en ondertussen zitten de monsters die chaos en nachtmerries verspreiden achter je aan. Gelukkig heeft Dusty een zwaardje in zijn handen en is hij de belichaming van moed. Bekijk voor de trailer hieronder, want het beeld schetsen is niet bepaald eenvoudig.

Figment 2: Creed Valley gaat in 2023 verschijnen voor de pc.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?