Films: Clip van The Super Mario Bros. Movie getoond

Geplaatst: 9 december 2022 14:20

The Super Mario Bros. Movie komt langs tijdens The Game Awards en toont ons het Mushroom Kingdom. Steeds meer twijfels vallen weg en steeds meer mensen worden enthousiast!

Mario (Chris Pratt) en Toad (Keegan-Michael Key) reizen door de grote stad die zich bevindt in de Mushroom Kingdom. Ze hebben haast, want Luigi is in de handen gevallen van Bowser. Mario is nog niet de grote held die hij is in de games en voelt zich nog wat onwennig. De trailer zit bomvol met verwijzingen naar de games. Het zijn echter allemaal functionele onderdelen van de wereld - niet alleen simpele easter eggs! In het nieuwe beeldmateriaal krijgen we ook meer van de soundtrack te horen, die de iconische melodieën optimaal benut.

Bekijk hier de trailer van The Super Mario Bros. Movie.

The Super Mario Bros. Movie is te zien in de bioscopen vanaf 7 april.

Bron: The Game Awards
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord