Films: Dave Bautista wil meedoen aan Gears of War-film

Geplaatst:

Als het aan de populaire acteur en ex-worstelaar Dave Bautista ligt, dan verschijnt hij in de aankomende Gears of War-film.

Via Twitter geeft hij aan meer dan open te staan voor de rol van Marcus Fenix. Hij tagt de accounts van Netflix en Gears of War om te laten merken dat zijn liefde voor de franchise nog altijd aanwezig is. Hij krijgt bijval van Cliff Bleszinski. Hij vervulde destijds de rol van designer tijdens de ontwikkelingsdagen van Gears of War 1, 2 en 3. Hij vraagt tevens ook of Chris Pratt ditmaal niet gecast kan worden. Wie de rollen gaan vervullen voor de aankomende Gears of War-film van Netflix, is op dit moment nog niet bekendgemaakt.

Dave Bautista verscheen al via een cameo in het laatste deel. Check hier onze review van Gears 5.

De Gears of War-film is nu in de maak bij Netflix.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gears of War Ultimate Edition

Series

Gears of War

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One

Releasedatum

28 augustus 2015

Ontwikkelaar

Microsoft Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord