Films: De cast van The Mario Movie lijkt een feverdream

Geplaatst: 24 september 2021 09:05
Aangepast: 24 september 2021 13:32

Heel even dachten we dat we aan de paddenstoeltjes hadden gezeten, maar dit is echt waar. De cast van The Mario Movie is bekendgemaakt en de keuze voor acteurs moet toch wel vraagtekens oproepen.

Shigeru Miyamoto nam tijdens de Nintendo Direct van afgelopen nacht even het heft in eigen handen. De beste man had namelijk de definitieve lijst met gecaste acteurs en actrices voor The Mario Movie bij zich. Nee dit is geen trip of 1 april grap, onderstaande keuzes zijn echt gemaakt. Zo gaat de rol van de koddige loodgieter vertolkt worden door Chris Pratt (Parks & Rec, Marvel's Guardians of the Galaxy). Verder zien we Anna Taylor-Joy (Queens Gambit) als Peach, Charlie Day (It's Always Sunny in Philadelphia) als Luigi, Jack Black (School of Rock, Tenacious D) als Bowser, Seth Rogan (Knocked Up, Pineapple Express) als Donkey Kong en Keegan-Michael Key (Key & Peele) als Toad. Oja, als laatste gaan we ook nog Chales Martinet (de stem van Mario) horen in diverse cameo's. Zie je! Ik zei toch dat het een aparte cast was.

The Mario Movie verschijnt op 21 december van 2022 in de bioscoop. The Mario Movie is echter niet alles dat voorbij kwam tijdens de Nintendo Direct van 24 september. Zo zagen we ook de eerste gameplaybeelden van Bayonetta 3 en werd er een expansion pack met N64- en SEGA-games voor Nintendo Switch Online onthuld!

Bron: Nintendo
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord