Trailer: Eerste gameplaybeelden Bayonetta 3 getoond

Geplaatst: 24 september 2021 00:55

Het heeft even geduurd, maar Nintendo heeft eindelijk meer van Bayonetta 3 onthuld. Tijdens Nintendo Direct kregen we na lang wachten gameplaybeelden te zien van de lenige femme fatale.

Eerder deze maand liet PlatinumGames al weten graag iets te willen tonen van Bayonetta 3. Het is dus niet zo vreemd dat de game eindelijk getoond is. Tijdens de presentatie van Nintendo kregen we een trailer van ruim drie minuten voorgeschoteld waarin te zien is dat Bayonetta na een zwierig dansje enorme kolossen te lijf gaat met een draak, fenix of spin die in een schorpioen veranderd. Waar machinegeweren en anti-tank geschut het afleggen tegen de enorme tegenstanders, weet Bayonetta wel rake klappen uit te delen. Je ziet de volledig gameplaytrailer hieronder.

De ontwikkeling van Bayonetta 3 loopt volgens planning en dat betekent dat we ergens in 2022 aan de slag kunnen met de game.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bayonetta 3

Series

Bayonetta

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

PlatinumGames Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord