Bayonetta 3

  • Ontwikkelaar PlatinumGames Inc.
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie , Hack and Slash
  • Gameliner score

Trailer: Eerste gameplaybeelden Bayonetta 3 getoond

Het heeft even geduurd, maar Nintendo heeft eindelijk meer van Bayonetta 3 onthuld. Tijdens Nintendo Direct kregen we na lang wachten gameplaybeelden te zien van de lenige femme fatale.

Eerder deze maand liet PlatinumGames al weten graag iets te willen tonen van Bayonetta 3. Het is dus niet zo vreemd dat de game eindelijk getoond is. Tijdens de presentatie van Nintendo kregen we een trailer van ruim drie minuten voorgeschoteld waarin te zien is dat Bayonetta na een zwierig dansje enorme kolossen te lijf gaat met een draak, fenix of spin die in een schorpioen veranderd. Waar machinegeweren en anti-tank geschut het afleggen tegen de enorme tegenstanders, weet Bayonetta wel rake klappen uit te delen. Je ziet de volledig gameplaytrailer hieronder.

De ontwikkeling van Bayonetta 3 loopt volgens planning en dat betekent dat we ergens in 2022 aan de slag kunnen met de game.

BRON Nintendo

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?