Stemactrice Viola uit Bayonetta 3 haalt geld binnen voor goed doel

Geplaatst:

De (voormalig) stemactrices van Bayonetta 3 komen vrijwel allemaal veelvuldig in de media de laatste tijd. Dit keer is het de beurt aan Anna Brisbin - stemactrice van Viola - die geld heeft opgehaald voor het goede doel.

Alle rumoer rondom de stemactrices van Bayonetta 3 werd een aantal weken geleden in gang gezet door voormalig Bayonetta stemactrice Hellena Taylor, die mensen opriep om Bayonetta 3 te boycotten en geld te doneren aan een goed doel, omdat zij een laag aanbod had gekregen voor haar diensten. De huidige stem achter Bayonetta, Jennifer Hale, was er snel bij om haar mening te ventileren. Uiteindelijk bleek dat Hellena Taylor toch had gelogen om haar doel te bereiken. Nu komt Anna Brisbin, de stemactrice van de Umbra-Witch in opleiding Viola, in het nieuws omdat zij geld opgehaald heeft voor het goede doel.

Op haar Twitch-kanaal speelde zij Bayonetta 3 en liet ze kijkers meegenieten van haar ervaring van de game. In de tussentijd riep ze haar kijkers op om geld te doneren voor het goede doel. In totaal haalde Brisbin ruim 7.000 dollar op voor het Trans Law Centre en gaf ze tijdens haar stream ook nog vijftien exemplaren van Bayonetta 3 weg. Ze is nog steeds bezig met het ophalen van geld en het streamen van de game, dus de kans is groot dat het reeds opgehaalde bedrag nog een stuk hoger uitvalt.

Bayonetta 3 is momenteel speelbaar voor de Nintendo Switch.

Bron: Anna Brisbin
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bayonetta 3

Series

Bayonetta

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

PlatinumGames Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord