Stemactrice Bayonetta roept op Bayonetta 3 te boycotten

Geplaatst: 15 oktober 2022 19:25
Aangepast: 15 oktober 2022 19:25
-

Voormalig stemactrice van Bayonetta, Hellena Taylor, doet een boekje open over waarom zij in Bayonetta 3 is vervangen. Volgens de stemactrice kreeg zij een zeer slecht aanbod.

In vier video's uit Hellena Taylor haar ongenoegen over de gang van zaken rondom Bayonetta 3. Volgens de stemactrice moest zij opnieuw auditie doen en werd zij in eerste instantie ook aangenomen voor de rol van Bayonetta in het derde deel. Toen kreeg ze een dusdanig laag aanbod dat ze zich beledigd voelde en een Japanse vriend vroeg een brief te schrijven aan Hideki Kayima. Zij kreeg hierop reactie met een laatste bod van 4000 dollar. Zij vond het voorstel te weinig en wees het af.

Platinum Games liet fans weten dat Taylor niet meewerkt aan Bayonetta 3 omdat dat niet te combineren zou zijn met haar drukke schema. Taylor zelf zegt in haar video's echter alle tijd van de wereld te hebben. Ze is in het nieuwe deel vervangen door stemactrice Jennifer Hale, waarvan niet bekend is voor welk bedrag zij de klus heeft aangenomen. Taylor breekt met haar video's het NDA dat zij ondertekend heeft.

Hideki Kamiya is er op Twitter als de kippen bij om op de beschuldigingen te reageren. Hij benoemt Taylor niet in zijn tweet, maar het is duidelijk dat zijn tweet gericht is op de onthullingen van de stemactrice. Kayima bestempelt de aantijgingen als vals en triest. Hij geeft daarnaast aan dat dat alles is wat hij nu kan zeggen. De kans is dus zeer aanwezig dat dit nog een staartje krijgt, vooral omdat Taylor haar geheimhoudingsverklaring niet is nagekomen.

Bayonetta 3 verschijnt op 27 oktober exclusief voor de Nintendo Switch.

Bron: Hellena Taylor
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bayonetta 3

Ontwikkelaar:

PlatinumGames Inc.

Uitgever:

Nintendo

Release:

28 oktober 2022

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord