Bayonetta heeft nieuwe stemactrice in Bayonetta 3

Geplaatst:

Bayonetta heeft een andere stemactrice in Bayonetta 3. Dat maakte director Yusuke Miyata bekend in een interview met Game Informer.

Niet Hellena Taylor, maar Jennifer Hale is de stem van de Umbra Witch in Bayonetta 3. Volgens Miyata kon Taylor door andere verplichtingen haar rol als Bayonetta niet meer vertolken in de nieuwe game. Hoewel de director het spijtig vindt dat Taylor niet meer de stem van de heks inspreekt, heeft hij er alle vertrouwen in dat fans het optreden van Hale in de derde Bayonetta-game waarderen. Jennifer Hale is geen vreemde in de game-industrie. In de afgelopen dertig jaar heeft ze onder andere de stemmen ingesproken van Samus Aran in de Metroid Prime-franchise, Commander Shepard (vrouwelijk) in Mass Effect, Ashe in Overwatch en nog veel meer.

Bayonetta 3 verschijnt 28 oktober voor de Nintendo Switch.

Bron: Game Informer

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bayonetta 3

Series

Bayonetta

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

PlatinumGames Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord