Hellena Taylor loog over aanbod Bayonetta 3

Geplaatst:
Aangepast: 28 oktober 2022 21:31

Voormalig stemactrice van Bayonetta riep kortgeleden op tot een boycott. Zoals nu blijkt deed zij dat echter op basis van informatie die niet klopte.

Zo'n twee weken geleden nam Hellena Taylor - vooral bekend als de stem van Bayonetta in de eerste twee delen - een viertal video's op waarin zij iedereen opriep om Bayonetta 3 te boycotten. De reden hiervoor is omdat zij een aanbod zou hebben gehad van slechts 4000 dollar om de stem van Bayonetta in te spreken in dit derde deel. Heel het internet viel over PlatinumGames heen en veel menen waren voornemens om gehoor te geven aan de oproep tot het boycotten van de game. Nu blijkt echter dat Hellena Taylor in haar eerste video's niet helemaal eerlijk is geweest over het aanbod dat zij kreeg.

In tegenstelling tot wat zij in eerste instantie beweerde, kreeg zij een aanbod van 10.000 dollar, dat later verhoogd werd met nog eens 5.000 dollar toen zij had aangegeven het een te laag bedrag te vinden. De 15.000 dollar die haar is aangeboden heeft ze niet benoemd op het moment dat ze mensen vroeg Bayonetta 3 te boycotten. In een tweet geeft Taylor toe toch een hoger aanbod te hebben gehad en dit wordt haar op Twitter niet in dank afgenomen. Veel mensen vallen over haar heen en voelen zich bedrogen door haar eerste video's.

Zelf lijkt zij het niet te zien als een leugen, maar Taylor heeft al dan niet moedwillig in eerste instantie de echte bedragen verzwegen. Aan wiens kant sta jij in dit verhaal?

Bron: Hellena Taylor
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bayonetta 3

Series

Bayonetta

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

PlatinumGames Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord