Jennifer Hale reageert op de Bayonetta 3 hetze

Geplaatst:
Aangepast: 18 oktober 2022 15:40

Wie niet onder een steen heeft geleefd, heeft er vast wel wat van meegekregen. Bayonetta 3 moet het doen zonder de stem van Hellena Taylor. Volgens Taylor is PlatinumGames te gierig om fatsoenlijk te betalen (want $4000 is ronduit beledigend) en PlatinumGames zegt juist dat Hellena geen tijd had (terwijl ze echt niks te doen heeft). Schande! Toortsen en hooivorken! Maar niet voordat we naar Jennifer Hale - de nieuwe stem van Bayonetta - hebben geluisterd.

Jennifer heeft zich namelijk tot Twitter gewend om een lans te breken voor alle stemacteurs in het vak. Een normaal salaris is een fundamenteel recht waar mensen voor moeten opkomen, zegt Hale. Of ja, iets in die trend.

Of ze het eens is met Hellena, dat zegt ze dan weer niet. Omdat ze een Non-Disclosure Agreement heeft getekend mag ze niks zeggen. Daarmee is Jennifer Hale ook meteen de eerste persoon in de industrie die zich wel aan een NDA tracht te houden, even kijkend naar alle leakers van de afgelopen jaren.

Anywho, fijn dat je een vuist wil maken tegen ongelijke lonen in de stemacteer-industrie, Jen. Maar zeg eens, wat krijg jij eigenlijk voor deze klus?

Bron: Twitter
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bayonetta 3

Series

Bayonetta

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

PlatinumGames Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord