Films: Eerste teaser trailer Five Nights At Freddy's verschenen

Geplaatst: 17 mei 2023 14:45

Van indiegame tot Hollywood-fenomeen? We mogen het deze Halloween gaan meemaken, wanneer de Five Nights At Freddy's film verschijnt op het grote scherm.

De eerste teaser trailer geeft fans al goede hoop - het originele materiaal uit de horrorgame lijkt gerespecteerd te worden. We zien dat het iconische pizzarestaurant een centrale locatie wordt van de film. Net zoals in de game komt er een nieuwe werknemer binnen waggelen. Mike Schmidt gaat beginnen als beveiligingsmedewerker, maar wie bekend is met de game weet dat dit geen strak plan is. De teaser trailer toont ons ook de eerste beelden van de beruchte animatronics. Freddy Fazbear, Bonnie, Chica en Foxy the Pirate maken allemaal een opkomst. Durf jij het nog aan om de bioscoopzaal te betreden?

De Five Nights At Freddy's film draait in de bioscopen vanaf 27 oktober. Daarnaast is de film te streamen via Peacock.

Bron: Universal Pictures
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Five Nights At Freddy's

Series

-

Uitgever

Scott Cawthon

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, VR, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

18 augustus 2014

Ontwikkelaar

Scott Cawthon

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord