Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Five Nights At Freddy's

  • Ontwikkelaar Scott Cawthon
  • Eerste releasedatum 18 augustus 2014
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch , VR , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Indie , Horror
  • Gameliner score -

Films: Eerste teaser trailer Five Nights At Freddy's verschenen

Van indiegame tot Hollywood-fenomeen? We mogen het deze Halloween gaan meemaken, wanneer de Five Nights At Freddy's film verschijnt op het grote scherm.

De eerste teaser trailer geeft fans al goede hoop - het originele materiaal uit de horrorgame lijkt gerespecteerd te worden. We zien dat het iconische pizzarestaurant een centrale locatie wordt van de film. Net zoals in de game komt er een nieuwe werknemer binnen waggelen. Mike Schmidt gaat beginnen als beveiligingsmedewerker, maar wie bekend is met de game weet dat dit geen strak plan is. De teaser trailer toont ons ook de eerste beelden van de beruchte animatronics. Freddy Fazbear, Bonnie, Chica en Foxy the Pirate maken allemaal een opkomst. Durf jij het nog aan om de bioscoopzaal te betreden?

De Five Nights At Freddy's film draait in de bioscopen vanaf 27 oktober. Daarnaast is de film te streamen via Peacock.

BRON Universal Pictures

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?