Films: Eerste trailer Five Nights At Freddy's vrijgegeven

Geplaatst:

De eerste trailer voor de aankomende horrorfilm Five Nights At Freddy's is zojuist vrijgegeven door Blumhouse en Universal Pictures. Je favoriete teddybeer komt tot leven in deze griezelfilm gebaseerd op de cultklassieker.

We volgen het lastige leven van Mike. Hij is op zoek naar nieuw werk en komt daarbij in aanraking met de pizzaketen die we kennen als Five Nights At Freddy's. Ondanks dat de boel al heel wat jaartjes op slot staat, is de eigenaar nog niet klaar om er definitief een einde aan te maken. Mike wordt aangenomen als de nieuwe beveiliger van het bedrijf. Al snel merkt hij op dat het gesloten restaurant alles behalve levenloos is. De nieuwe trailer zit bomvol met fanservice, maar ik zal niks voor je verklappen hier. Weet wel dat er een flinke selectie aan animatronics staat te popelen om een (gewelddadige) impact te maken. Na de trailer zien we dat de originele maker van de franchise Scott Cawthon flink betrokken geweest is bij dit project. Hij is de schrijver van het verhaal en heeft meegeholpen met het script.

De Five Nights At Freddy's film draait in de bioscopen vanaf 27 oktober. Je kunt het spektakel ook aanschouwen via Peacock.

Bron: Blumhouse
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Five Nights At Freddy's

Series

-

Uitgever

Scott Cawthon

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, VR, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

18 augustus 2014

Ontwikkelaar

Scott Cawthon

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord