Films: Hollywood werkt aan Streets of Rage-film

Geplaatst:
Aangepast: 19 april 2022 11:38

Er is een Streets of Rage-film in de maak. De makers achter de Sonic-films en de bedenker van John Wick werken aan deze film mee.

Verfilmingen van games worden de laatste tijd steeds vaker gemaakt. Veel games zijn dan ook bij uitstek geschikt voor een Hollywood-verfilming. De nieuwste Hollywood-verfilming van een game-franchise is Streets of Rage. De Beat 'Em Up-games die in de jaren '90 voor het eerst zijn verschenen, volgen het verhaal van oud-agenten die tegen een criminele organisatie strijden. De Streets of Rage-verfilming wordt geproduceerd door dj2 Entertainment, die aan de Sonic-films heeft gewerkt en Escape Artists, die we kennen van de Equalizer-franchise. Het script wordt geschreven door Derek Kolstad, de bedenker van John Wick.

Wanneer de film precies uitkomt en welke acteurs erin meespelen, is nog niet bekend.

Bron: Deadline Hollywood
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Streets of Rage 4

Series

-

Uitgever

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

30 april 2020

Ontwikkelaar

Dotemu

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord