Trailer: Streets of Rage 4 Mr. X Nightmare DLC onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 8 april 2021 19:51

De nieuwe Streets of Rage 4 Mr. X Nightmare DLC is onthuld. De nieuwe DLC voegt onder andere nieuwe personages en een survival-modus toe aan de game.

Mede-ontwikkelaars Dotemu, Lizardcube en Guard Crush Games hebben eerder vandaag de nieuwe Mr X. Nightmare DLC onthuld. Er komen drie nieuwe personages aan, waaronder het baaspersonage Estel Aguirre. De andere twee personages zijn nog een mysterie, hoewel er blijkbaar hints aanwezig zijn in de kersverse trailer. De DLC bevat ook een nieuwe overlevingsmodus, evenals een personage-aanpassingsmodus die unieke speelstijlen en movesets naar de tafel brengen. Daarnaast komen er ook nieuwe trainingsmodi en nieuwe kleurenpaletopties voor vechters naar de game. De nieuwe DLC en de gratis toevoegingen zouden "later dit jaar" verschijnen. Bekijk hieronder de kersverse trailer van de nieuwe DLC voor Streets of Rage 4.

Streets of Rage 4 is te spelen via de Xbox Game Pass op Xbox One en pc. De game is ook beschikbaar op PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Streets of Rage 4

Series

-

Uitgever

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

30 april 2020

Ontwikkelaar

Dotemu

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord