Films: Laatste trailer Sonic the Hedgehog 2 onthuld

Paramount Pictures heeft de laatste trailer van Sonic the Hedgehog 2 onthuld. Deze trailer zit vol met actie.

Zo'n twee jaar geleden verscheen de eerste Sonic the Hedgehog-film. Na veel ophef over het originele design van de blauwe egel werd Sonic the Hedgehog matig ontvangen. Dit weerhield Paramount er echter niet van om een vervolg op de film te maken. Dit vervolg valt misschien bij fans wat meer in de smaak, daar Sonic the Hedgehog 2 bekende gezichten bevat, zoals Tails en Knuckles. Na Sonic's avontuur in Green Hills komt hij namelijk weer tegenover Dr Robotnik te staan. Hij en Knuckles zijn namelijk samen op zoek naar een speciaal juweel dat beschavingen zou kunnen vernietigen. Sonic probeert hen een halt toe te roepen en krijgt daarbij hulp van zijn trouwe vriend Tails.

Sonic the Hedgehog 2 is vanaf 8 april te zien in de bioscoop.

BRON Paramount Pictures

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?