Films: Visueel spektakel in SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE

Geplaatst:

Als je aan mij vraagt wat de beste Spider-Man film is, dan zeg ik geen No Way Home, maar Into the Spider-Verse. Vandaag checken we de trailer voor SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE!

Het vervolg gaat wederom draaien om protagonist Miles Morales. De trailer introduceert de nieuwe film met een dialoog over het opgroeien van haar zoon: van kleine jongen tot verantwoordelijke man. Kort daarna is hij herenigd met Gwen Stacy. Er opent een heel nieuw multiverse, waar allerlei Spiders te wachten staan. Het wordt al snel duidelijk dat een aantal van deze superhelden eerder superschurken genoemd kunnen worden. Na onenigheid hoe ze moeten handelen tegen een bepaalde dreiging, breekt de pleuris uit. Het is aan Miles Morales om zichzelf te herontdekken om zo zijn geliefden te redden.

SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE verschijnt in de bioscopen op 2 juni.

Bron: Sony Pictures Entertainment
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord