Check hier alle Nacon Connect 2024 content

All I want for Christmas: Rudy met Marvel's Spider Man: Miles Morales

Geplaatst: 24 december 2020 11:00

2020 zit er bijna op. Hoewel velen dit afgelopen jaar bestempelen als ‘horrorjaar’, ben ik eigenlijk wel een beetje in mijn element. Even geen sociale verplichtingen en alleen maar lekker op de bank hangen. Zo slecht is dat nog niet, toch? Oké, het sociale aspect is misschien een dingetje, maar daar hebben we toch headsets voor? Normaliter kijkt menig man enkel naar het hypnotiserende scherm van diens telefoon, dus wat dat betreft is er niet veel anders. Afijn, ik dwaal af. Het is Kerst (tenminste, zo goed als)! Ik ben een verwend jongentje, maar beste Kerstman, ik heb heus nog wel wat te wensen.

Rudy blijft bescheiden met Spider-Man: Miles Morales

Gameliner en ik zijn al een flinke tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo heb ik in een ver verleden de All I want for Christmas-rubriek verzonnen. In de loop der jaren heb ik flink wat gevraagd van onze goedlachse Coca Cola-mascotte. Het begon met de Nintendo Classic: Super Nintendo, werd opgevolgd door Resident Evil 2 en is afgesloten met [url=https://www.gameliner.nl/artikelen/all-i-want-for-christmas-rudy-met-super-mario-party/32017]Super Mario Party. Alle drie zijn inmiddels in mijn bezit, dus onze vriend van de Noordpool lijkt toch een beetje naar mij te luisteren. Nou luister goed, rode rakker. Dit jaar wil ik Spider-Man: Miles Morales onder de boom aantreffen!

Ergens in 2018 beloonde ik Marvel’s Spider-Man met de hoogste score in mijn review. Nu moet ik tot mijn grote spijt vertellen dat ik diens DLC/ uitbreiding/ stand-alone nog niet heb kunnen spelen. En dat terwijl ik een PlayStation 5 in mijn bezit heb! Belachelijk, ik weet het. Ik heb al flink wat toppers, zoals Demon’s Souls, Sackboy: A Big Adventure en Devil May Cry 5 Special Edition op mijn nieuwe PlayStation kunnen spelen, maar Spider-Man: Miles Morales dus nog niet. Dat komt voornamelijk door het ietwat overdreven prijskaartje. De volle mep betalen voor een uitbreiding vind ik gewoon net wat te gek. Maar geen zorgen, de game komt heus wel in mijn bezit wanneer deze dertig piek kost.

onbekend

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Series

Spider-Man

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

19 november 2020

Ontwikkelaar

Insomniac Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord