Trailer: Marvel's Spider-Man: Miles Morales pc releasedatum onthuld

-

Nadat Marvel's Spider-Man op de pc verscheen, kon de spin-off natuurlijk niet lang op zich laten wachten. Marvel's Spider-Man: Miles Morales heeft daarom ook een releasedatum op de personal computer te pakken!

De releasedatum werd vrijgegeven via een nieuwe trailer. Het nieuwe beeldmateriaal vertelt ons meer over de pc-features van de aankomende Spider-Man game. Zo zijn de graphics geoptimaliseerd voor de pc. Diverse NVIDIA technologieën kunnen gebruikt worden voor een betere prestatie. Wanneer je een echt bakbeest thuis hebt staan, dan kan je gebruik maken van ray-tracing. Ultra-wide monitor support is ook aanwezig in de pc-versie van Marvel's Spider-Man: Miles Morales. Je kunt natuurlijk met de PS5 DualSense controller aan de slag, maar m&k wordt ook zeker ondersteund. Wanneer je Marvel's Spider-Man: Miles Morales vooraf besteld, krijg je het T.R.A.C.K. kostuum, het Into the Spider-Verse kostuum, vroegtijdig toegang tot de Gravity Well gadget en drie vaardigheidspunten.

Bekijk hier onze review van Marvel's Spider-Man: Miles Morales.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales is nu beschikbaar voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. Vanaf 18 november is de actiegame beschikbaar op de pc.

Bron: PlayStation
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Ontwikkelaar:

Insomniac Games

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

19 november 2020

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord