Marvel's Spider-Man: Miles Morales

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 19 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Spider-Man: Miles Morales heeft 60fps raytracing

Insomniac Games heeft vandaag een update uitgebracht voor Spider-Man: Miles Morales. Hierdoor is er een modus bijgekomen die raytracing mogelijk maakt met zestig frames per seconde.

Update 1.007.001 voor Marvel's Spider-Man: Miles Morales heeft er een nieuwe raytracing-modus bij van zestig frames per seconde. De zogeheten 'Performance RT' is een verbeterde versie van de 'Performance'-modus, waarbij de schermresolutie, reflectiekwaliteit en de dichtheid van voetgangers is aangepast. Raytracing was al mogelijk in de game maar enkel met dertig frames per seconde. De andere mogelijke modus, Performance, werkte wel met zestig frames per seconde maar zonder raytracing. Ook Minecraft ondersteunt vanaf vandaag raytracing.

onbekend

Marvel's Spider-Man: Miles Morales is beschikbaar voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Gematsu

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?