Trailer: Marvel's Spider-Man: Miles Morales onderweg naar pc

Geplaatst:

Marvel's Spider-Man: Miles Morales is onderweg naar de pc en dat gaat dit jaar nog gebeuren. Hoe de game oogt op pc weten we ook al, want Sony plaatste een teasertrailer op het officiële PlayStation YouTube-kanaal.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales is niet de enige Spider-Man game die naar de pc komt, want ook Marvel's Spider-Man slingerde zichzelf al naar de pc. De teasertrailer bestaat voor een groot gedeelte uit cinematische scenes, maar dat mag de pret niet drukken. Marvel's Spider-Man: Miles Morales kreeg in onze review een zeer goede beoordeling en nu kunnen nog meer gamers genieten van de game. Bereid je dus voor om in de huid van Miles Morales te kruipen. Hij moet leren omgaan met zijn nieuwe krachten, terwijl er een groot gevaar dreigt in New York.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales verschijnt in de herfst van 2022 op de pc. De game is te spelen via Steam en de Epic Games Store.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Series

Spider-Man

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

19 november 2020

Ontwikkelaar

Insomniac Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord