Marvel's Spider-Man: Miles Morales

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 19 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Marvel's Spider-Man: Miles Morales onderweg naar pc

Marvel's Spider-Man: Miles Morales is onderweg naar de pc en dat gaat dit jaar nog gebeuren. Hoe de game oogt op pc weten we ook al, want Sony plaatste een teasertrailer op het officiële PlayStation YouTube-kanaal.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales is niet de enige Spider-Man game die naar de pc komt, want ook Marvel's Spider-Man slingerde zichzelf al naar de pc. De teasertrailer bestaat voor een groot gedeelte uit cinematische scenes, maar dat mag de pret niet drukken. Marvel's Spider-Man: Miles Morales kreeg in onze review een zeer goede beoordeling en nu kunnen nog meer gamers genieten van de game. Bereid je dus voor om in de huid van Miles Morales te kruipen. Hij moet leren omgaan met zijn nieuwe krachten, terwijl er een groot gevaar dreigt in New York.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales verschijnt in de herfst van 2022 op de pc. De game is te spelen via Steam en de Epic Games Store.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?