Marvel's Spider-Man

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 7 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Marvel's Spider-Man slingert naar pc

It is your friendly neighbourhood Spider-Man! Binnenkort is je favoriete Marvel-superheld speelbaar op de pc.

Dat PlayStation meer games naar de pc wilde brengen, dat is natuurlijk oud nieuws. Wie had echter gedacht dat ze meteen Spider-Man op de pc-store zouden introduceren. Nadat God of War naar de pc is gebracht, lijkt alles mogelijk. Nu kun je in alle plezier met je webslingers door New York heen vliegen op je oude vertrouwde pc. Het gaat om de Spider-Man Remastered-versie. Nixxes Software helpt Insomniac Games mee met deze port. De game komt zowel op Steam als de Epic Games Store uit.

Benieuwd of deze avonturengame iets voor jou is? Bekijk dan hier de review van Marvel's Spider-Man op de PlayStation 4.

Marvel's Spider-Man is beschikbaar op de pc vanaf 12 augustus. De game is uiteraard nu al speelbaar op de PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON State of Play

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?