Marvel's Spider-Man

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 7 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Spider-Man Remastered krijgt een update

Marvel's Spider-Man Remastered krijgt een update waarmee je jouw PlayStation 4 bestand over kunt zetten naar de PlayStation 5. Zo hoef je dus niet opnieuw te beginnen met de game.

Insomniac Games heeft naar hun fans geluisterd en gaat wat veranderingen aanbrengen aan Marvel's Spider-Man Remastered voor de PlayStation 5. In een bericht op het Twitter-kanaal liet de ontwikkelaar weten dat Spider-Man Remastered spelers de optie zal geven om hun bestanden van de PlayStation 4 over te zetten naar de next-gen versie van de game. 'We hebben jullie gehoord', zegt Insomniac Games in de tweet. 'In de volgende update van #SpiderMan4 gaan we de optie toevoegen om jouw bestanden over te zetten naar Spider-Man Remastered'. De tweet geeft ook aan dat spelers toegang krijgen tot drie nieuwe Spidey Suits, die beschikbaar zijn in de next-gen versie van de game.

Spider-Man Remastered komt uit op 12 november

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?