Spider-Man Remastered krijgt een update

Geplaatst:
Aangepast: 10 november 2020 08:49

Marvel's Spider-Man Remastered krijgt een update waarmee je jouw PlayStation 4 bestand over kunt zetten naar de PlayStation 5. Zo hoef je dus niet opnieuw te beginnen met de game.

Insomniac Games heeft naar hun fans geluisterd en gaat wat veranderingen aanbrengen aan Marvel's Spider-Man Remastered voor de PlayStation 5. In een bericht op het Twitter-kanaal liet de ontwikkelaar weten dat Spider-Man Remastered spelers de optie zal geven om hun bestanden van de PlayStation 4 over te zetten naar de next-gen versie van de game. 'We hebben jullie gehoord', zegt Insomniac Games in de tweet. 'In de volgende update van #SpiderMan4 gaan we de optie toevoegen om jouw bestanden over te zetten naar Spider-Man Remastered'. De tweet geeft ook aan dat spelers toegang krijgen tot drie nieuwe Spidey Suits, die beschikbaar zijn in de next-gen versie van de game.

Spider-Man Remastered komt uit op 12 november

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Spider-Man

Series

Spider-Man

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

7 september 2018

Ontwikkelaar

Insomniac Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord