Marvel's Spider-Man

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 7 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Marvel's Spider-Man pc-features onthuld

Terwijl Spider-Man rustig richting release slingert, schotelt Marvel ons een nieuwe trailer voor. In deze trailer zien we de pc-features van Marvel's Spider-Man.

De game wordt geoptimaliseerd voor de pc. Grafische verbeteringen worden ingezet via NVIDIA DLSS en NVIDIA DLAA. Voor de monster pc's is er de optie om rac-tracing in te schakelen. De pc-versie van Marvel's Spider-Man heeft ultra-wide monitor support. De 16:9, 16:10, 21:9, 32:9 en 48:9 resoluties worden ondersteund. De avonturengame is speelbaar op de pc met een controller, maar natuurlijk ook met muis en toetsenbord. Wanneer je de game vooraf bestelt, krijg je toegang tot wat content die normaal op zich laat wachten tot later in de game.

Bekijk hier onze review van Marvel's Spider-Man op de PlayStation 4.

Marvel's Spider-Man is nu beschikbaar voor de PlayStation-consoles. Op 12 augustus is de game beschikbaar via Steam en de Epic Games Store.

BRON Marvel

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?