Trailer: Marvel's Spider-Man pc-features onthuld

Geplaatst: 21 juli 2022 13:35

Terwijl Spider-Man rustig richting release slingert, schotelt Marvel ons een nieuwe trailer voor. In deze trailer zien we de pc-features van Marvel's Spider-Man.

De game wordt geoptimaliseerd voor de pc. Grafische verbeteringen worden ingezet via NVIDIA DLSS en NVIDIA DLAA. Voor de monster pc's is er de optie om rac-tracing in te schakelen. De pc-versie van Marvel's Spider-Man heeft ultra-wide monitor support. De 16:9, 16:10, 21:9, 32:9 en 48:9 resoluties worden ondersteund. De avonturengame is speelbaar op de pc met een controller, maar natuurlijk ook met muis en toetsenbord. Wanneer je de game vooraf bestelt, krijg je toegang tot wat content die normaal op zich laat wachten tot later in de game.

Bekijk hier onze review van Marvel's Spider-Man op de PlayStation 4.

Marvel's Spider-Man is nu beschikbaar voor de PlayStation-consoles. Op 12 augustus is de game beschikbaar via Steam en de Epic Games Store.

Bron: Marvel
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Spider-Man

Series

Spider-Man

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

7 september 2018

Ontwikkelaar

Insomniac Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord