God of War

  • Ontwikkelaar Bend Studio
  • Eerste releasedatum 20 april 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Trailer: Sony brengt God of War 2018 naar de pc

God of War, de uiterst succesvolle PlayStation 4-game uit 2018, komt naar de pc. Begin volgend jaar kun je vanuit je bureaustoel aan de slag met dit veelgeprezen avontuur.

Het nieuws zat er misschien al een beetje aan te komen. Eerder dit jaar leidde de verwijdering van het PlayStation-logo op de God of War-website tot een hoop speculatie over de aankondiging van een pc-versie van de game. Nu is het eindelijk officieel: God of War komt naar de pc. In de game trekt het hoofdpersonage Kratos zich terug in een vreemd land. Daar komt hij oog in oog te staan met onverwachte driegingen, maar ontvangt hij ook een tweede kans om een vader te zijn. Samen met zijn zoon Atreus verkent hij alle uithoeken van Midgaard in deze veelgeprezen game. De pc-versie van God of War kan gespeeld worden in een 4K-resolutie, met een 'unlocked' framerate en een hoop aanpasbare grafische instellingen. Tevens is er ondersteuning voor DLSS en Reflex. Ook de besturing kan aangepast worden. Je kunt zeer gemakkelijk je DualShock 4 of DualSense-controller aansluiten voor extra speelgemak. Ook mensen met een brede monitor hebben niets te klagen. God of War op de pc heeft namelijk ultra-wide-support. Dit is beslist niet de eerste game die Sony naar de pc heeft gebracht. Eerder dit jaar verscheen Days Gone op pc.

God of War verschijnt op de pc op 14 januari 2022.

BRON PlayStation

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?