God of War

  • Ontwikkelaar Bend Studio
  • Eerste releasedatum 20 april 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Gerucht: God of War website exclusief PlayStation logo verwijderd

De officiële website van God of War heeft onlangs het PlayStation exclusieve logo verwijderd. Dit kan het volgende betekenen.

Sony heeft met Death Stranding en Horizon Zero Dawn aangegeven dat ze er niet vies van zijn om wat sterke exclusieve titels naar de pc te brengen. Nu lijkt het alsof God of War hetzelfde pad gaat bewandelen, aangezien het exclusieve PlayStation logo verwijderd is. God of War won in 2018 de prijs voor beste game tijdens The Game Awards en ook onze review van God of War was lovend. De ontwikkelaar heeft verder nog niks aangekondigd over een potentiële pc uitgave, dus het is nog even afwachten of het daadwerkelijk gaat gebeuren.

onbekend

God of War is nu beschikbaar voor de PlayStation 4. Binnenkort ook voor de pc? Laat het ons weten wat je denkt!

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?