Horizon Zero Dawn

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 1 maart 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Horizon Zero Dawn komt naar pc

Guerrilla Games is momenteel bezig met een pc-port voor Horizon Zero Dawn, de game moet nog dit jaar gaan verschijnen voor de master race.

Het mag niet helemaal als een verrassing komen dat de game een pc-release tegemoet ziet, want de geruchten over een mogelijke komst van Horizon Zero Dawn naar pc laaiden eind vorig jaar al op. Nu is het dan eindelijk officieel bekend geworden dat ook pc-gamers binnenkort met Aloy op avontuur kunnen gaan. De Complete Edition staat inmiddels ook al op Steam en bevat de volledige game, de Frozen Wilds-uitbreiding en een aantal zeldzame voorwerpen en packs.

onbekend

Twijfel je nog over de aanschaf van deze? Check dan zeker even de Horizon Zero Dawn review van Rudy. Komende zomer verschijnt de pc-versie van Guerrilla Games' pareltje.

BRON Steam

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?