All I want for Christmas: Rudy met Resident Evil 2

Sommige mensen zijn geboren voor geluk. Die hebben namelijk alles al wat hun hartje begeert en hebben niets te wensen over. Zo ook Rudy, die zo'n beetje elke grote game van dit jaar al in zijn bezit heeft. Zijn grootste probleem dit jaar was dus het invullen van zijn verlanglijstje. Want wat moet je die dikke oude gek in zijn rode jas met gekke muts nou nog vragen? Nou, geen games dus. Wel een karaktereigenschap die ervoor zou kunnen zorgen dat hij wat meer games kan spelen. Zachtjes met rillende stem zingt Rudy "All I want for Christmas is Resident Evil 2".

Rudy met Resident Evil 2

Waar ik voorgaande jaren erg veel moeite had om slechts één game te kiezen, zit ik dit jaar met de handen in het haar om de tegenovergestelde reden. Ik heb namelijk volgens mij geen enkele game gemist. Tenminste, niet van de big boys. Na Patrick’s review over Pokémon Sword en Shield laat ik deze lekker aan mij voorbijgaan en dat is eigenlijk het geval voor nog veel meer Nintendo-games. Verder staat mijn PlayStation vol met de meest actuele titels. Rage 2, Jump Force, Borderlands 3, Mortal Kombat 11, Outer Worlds, Star Wars Jedi: Fallen Order, ik heb ze letterlijk allemaal. Dus ja, wtf moet ik dan kiezen? Daarom steek ik hem dit keer wat anders in. Ik kies een game die ik graag wil spelen, maar die ik simpelweg gewoon niet kan spelen.

De grote horror klapper van dit jaar moet toch wel Resident Evil 2 zijn geweest. Hoewel de Resi-games mij altijd onwijs weten te intrigeren, ben ik een te grote bange poeperd om er daadwerkelijk aan te beginnen. Met Resident Evil 3 op de loer wordt de druk enkel groter en zal ik dus op een moment de confrontatie aan moeten gaan. Dus wellicht moet ik dat vragen voor kerst, een goede dosis moed. De wilskracht om over mijn angsten heen te komen en menig onderwereld gespuis heads on te confronteren. De hoop op die nieuwe Xbox One X heb ik laten varen, maar dit zou nog kunnen. Dat moet toch niet zo moeilijk zijn, Kerstman?

onbekend

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?