Final Fantasy VII Remake

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 10 april 2020
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Final Fantasy VII Remake blijft tot 2021 PS4 exclusive

Als jij geen PlayStation 4 hebt en toch graag de Final Fantasy VII Remake wilt spelen, dan heb ik slecht nieuws voor je. Final Fantasy VII Remake blijft namelijk tot 2021 een PS4 exclusive.

Een paar maanden geleden had Square Enix de boxart van Final Fantasy VII Remake onthuld. Deze officiële afbeelding van de boxart heeft nu een update gekregen. Op de nieuwe versie van de boxart is nu namelijk een disclaimer te zien die zegt dat de game exclusief voor de PlayStation 4 is. Deze disclaimer zegt dat de exclusiviteit voor de console van Sony tot begint 2021 duurt. Afgelopen zomer werd al onthuld dat Square Enix Final Fantasy VII niet wil uitbrengen op andere platformen. Het ziet er dus naar uit dat dat in ieder geval voor 2021 ook zeker niet gaat gebeuren.

Final Fantasy VII Remake verschijnt 3 maart 2020 exclusief voor de PlayStation 4. Tot 3 maart 2021 blijft de game ook een PS4 exclusive.

BRON Twitter

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?