Final Fantasy VII Remake blijft tot 2021 PS4 exclusive

Geplaatst:
Aangepast: 10 december 2019 12:10

Als jij geen PlayStation 4 hebt en toch graag de Final Fantasy VII Remake wilt spelen, dan heb ik slecht nieuws voor je. Final Fantasy VII Remake blijft namelijk tot 2021 een PS4 exclusive.

Een paar maanden geleden had Square Enix de boxart van Final Fantasy VII Remake onthuld. Deze officiële afbeelding van de boxart heeft nu een update gekregen. Op de nieuwe versie van de boxart is nu namelijk een disclaimer te zien die zegt dat de game exclusief voor de PlayStation 4 is. Deze disclaimer zegt dat de exclusiviteit voor de console van Sony tot begint 2021 duurt. Afgelopen zomer werd al onthuld dat Square Enix Final Fantasy VII niet wil uitbrengen op andere platformen. Het ziet er dus naar uit dat dat in ieder geval voor 2021 ook zeker niet gaat gebeuren.

Final Fantasy VII Remake verschijnt 3 maart 2020 exclusief voor de PlayStation 4. Tot 3 maart 2021 blijft de game ook een PS4 exclusive.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy VII Remake

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

10 april 2020

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord