Gratis upgrade voor Final Fantasy 7 Remake via PS Plus

Geplaatst:

Goed nieuws als je eerder dit jaar de Final Fantasy VII Remake via PlayStation Plus geclaimd hebt. Je kunt later deze week gratis upgraden naar de PlayStation 5-versie van de game.

De PlayStation Plus-games voor maart van dit jaar kwamen met een grote verrassing. De bejubelde remake van Final Fantasy VII voegde zich toe aan het rijtje van downloadbare games. Er zat echter een addertje onder het gras: het ging alleen om de PlayStation 4-versie van de game. Als je de verbeterde versie van de game op de PlayStation 5 wilde spelen, moest je je portemonnee trekken. Daar komt nu verandering in. De mensen die de PlayStation 4-versie van de Final Fantasy VII Remake destijds geclaimd hebben, kunnen later deze week gratis upgraden naar de PlayStation 5-versie. Daardoor kun je onder andere genieten van de verbeterde graphics en de snellere laadtijden. Episode Intermission, de uitbreiding van Final Fantasy VII Remake met Yuffie in de hoofdrol, is helaas niet inbegrepen. Deze gaat wel binnenkort in de aanbieding, mocht je daar alsnog in willen duiken.

PlayStation Plus-leden die in maart de Final Fantasy VII Remake geclaimd hebben, kunnen vanaf woensdag gratis upgraden naar de PlayStation 5-versie van de game.

Bron: SQUARE ENIX
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy VII Remake

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

10 april 2020

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord