Trailer: Final Fantasy 7 Remake krijgt grote uitbreiding

Geplaatst: 26 februari 2021 00:35

Final Fantasy 7 Remake krijgt een grote uitbreiding in de vorm van Final Fantasy 7 Remake Intergrade. De uitbreiding introduceert een nieuw personage en komt tevens naar de PlayStation 5.

Final Fantasy 7 Remake Intergrade geeft je controle over de populaire Yuffie. De beste dame kennen we natuurlijk al van het origineel. Deze materia hunter wordt bijgestaan door het andere speelbare personage, Sonon. Het verhaal van Intergrade speelt zich gelijktijdig af met dat van Cloud en zal dus enkel plaatsvinden in de stad Midgar. De trailer sluit af met de afschrikwekkende vijand, WEISS. Deze soldier weet zich te meten aan de krachten van Sephiroth en gaat dus zeker wat tegenstand bieden aan Yuffie en Sonon. Daar stopt het nieuws over Final Fantasy 7 Remake echter niet. De game verschijnt namelijk tevens op de PlayStation 5. Deze next gen-upgrade is gratis voor iedereen die de game reeds bezit op de PlayStation 4. De PlayStation 5-versie beschikt over snellere laadtijden en verbeterde visuals. Een klein voorproefje hiervan is te zien in de tweede trailer in dit bericht.

Final Fantasy 7 Remake Intergrade verschijnt op 10 juni voor de PlayStation 5.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy VII Remake

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

10 april 2020

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord