Final Fantasy VII Remake

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 10 april 2020
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Final Fantasy 7 Remake krijgt grote uitbreiding

Final Fantasy 7 Remake krijgt een grote uitbreiding in de vorm van Final Fantasy 7 Remake Intergrade. De uitbreiding introduceert een nieuw personage en komt tevens naar de PlayStation 5.

Final Fantasy 7 Remake Intergrade geeft je controle over de populaire Yuffie. De beste dame kennen we natuurlijk al van het origineel. Deze materia hunter wordt bijgestaan door het andere speelbare personage, Sonon. Het verhaal van Intergrade speelt zich gelijktijdig af met dat van Cloud en zal dus enkel plaatsvinden in de stad Midgar. De trailer sluit af met de afschrikwekkende vijand, WEISS. Deze soldier weet zich te meten aan de krachten van Sephiroth en gaat dus zeker wat tegenstand bieden aan Yuffie en Sonon. Daar stopt het nieuws over Final Fantasy 7 Remake echter niet. De game verschijnt namelijk tevens op de PlayStation 5. Deze next gen-upgrade is gratis voor iedereen die de game reeds bezit op de PlayStation 4. De PlayStation 5-versie beschikt over snellere laadtijden en verbeterde visuals. Een klein voorproefje hiervan is te zien in de tweede trailer in dit bericht.

Final Fantasy 7 Remake Intergrade verschijnt op 10 juni voor de PlayStation 5.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?