Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Final Fantasy XIII

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 9 maart 2010
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Final Fantasy XIII mogelijk nog later

Square Enix heeft bevestigd dat de game Dragon Quest IX vier maanden wordt uitgesteld. Helaas zal Final Fantasy XIII hierdoor waarschijnlijk ook later komen.

Volgens Yoichi Wada directeur van Square Enix zal het uitstel van de Nintendo DS game Dragon Quest IX de release van Final Fantasy XIII namelijk in gevaar kunnen brengen, maar vooralsnog staat de game gepland voor 2010.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?