Fire Emblem: Three Houses krijgt gratis Lunatic-modus na release

Geplaatst:
Aangepast: 25 juli 2019 11:38

Als jij een echte eindbaas bent in strategische RPG's en graag flink wordt uitgedaagd, dan heb ik goed nieuws voor je. Fire Emblem: Three Houses krijgt namelijk gratis een Lunatic-modus na de release.

Morgen kunnen we dan eindelijk aan de slag met Fire Emblem: Three Houses. Deze strategische RPG kun je op twee verschillende moeilijkheidsgraden spelen, waardoor de game voor zowel absolute beginners als veteranen in het genre goed te spelen valt. De gamers die echter van een echt pittige uitdaging houden, worden straks ook tegemoetgekomen. Fire Emblem: Three Houses krijgt na de release namelijk een extra moeilijke moeilijkheidsgraad, namelijk de Lunatic-modus. Lunatic is de absolute hoogste moeilijkheidsgraad binnen de Fire Emblem-serie. In de voorgaande delen betekende deze modus dat vijanden een stuk sterker zijn en betere wapens hebben. Daarnaast verschijnen vijanden in grotere aantallen en is de AI van de vijanden een stuk slimmer. Hoe lang het duurt voordat de gratis update wordt toegevoegd, is momenteel nog niet bekend. In een interview met het Japanse magazine Famitsu geeft game director Genki Yokota aan dat het ontwikkelteam hard gewerkt heeft aan de nieuwe modus en dat deze gauw aan de game wordt toegevoegd.

Fire Emblem: Three Houses verschijnt 26 juli op de Nintendo Switch. Na de release wordt via een gratis update de Lunatic-modus toegevoegd.

Bron: Famitsu
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fire Emblem: Three Houses

Series

Fire Emblem

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

26 juli 2019

Ontwikkelaar

Intelligent Systems

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord