Fire Emblem: Three Houses

  • Ontwikkelaar Intelligent Systems
  • Eerste releasedatum 26 juli 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG , Strategie
  • Gameliner score

Fire Emblem: Three Houses-stemacteur wordt vervangen

Het stemgeluid van stemacteur Christopher Niosi, te horen in de recent verschenen Nintendo-game Fire Emblem: Three Houses, wordt binnenkort vervangen. De stemacteur wordt vervangen, omdat hij een geheimhoudingsovereenkomst van Nintendo heeft geschonden.

Het is nooit fijn als de stem van een karakter of personage plotseling afwijkt van wat je eerder gewend was. Toch volgt er zeer binnenkort een wisseling van de wacht in Fire Emblem: Three Houses. Het stemgeluid van het mannelijke hoofdpersonage, genaamd Byleth, wordt in de volgende update alweer vervangen door de stem van Zach Aguila. De stem van Aguila is onder meer bekend van het personage Wanpanman uit de anime One Punch Man. Niosi wordt vervangen, omdat hij een geheimhoudingsovereenkomst heeft geschonden. In de overeenkomst stond nadrukkelijk vermeld dat Niosi niet mocht spreken over zijn betrokkenheid bij de Fire Emblem-games, voor de releasedatum van Fire Emblem: Three Houses op 26 juli. Maar helaas deed de stemacteur toch te vroeg zijn mond open, waardoor hij de overeenkomst van de Japanse gamegigant heeft geschonden.

onbekend

De stemacteur kwam groot in opspraak vorige week, door het plaatsen van een controversieel Tumblr-bericht. Middels het bericht maakte de stemacteur excuses aan vrienden, familieleden en ex-geliefden voor zijn 'slechte' gedrag. Het is niet bekend of dit van invloed was op het besluit van Nintendo.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?